Skapa konto Logga in

Så fungerar det

Ditt rabatthäfte i mobilen

Citykupongerna är rikslotteriet ”Sportlotteriets” koncept för rabattkuponger och ger dig tillgång till attraktiva erbjudanden var du än är.

Vi finns över hela landet och har rabattkuponger från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med Citykupongerna kan du som har köpt Sportlotten spara 1000-tals kronor varje år på hemmaplan, resan och på semestern.

Skapa ett eget rabatthäfte (konto) idag och aktivera det med en aktiveringskod så är du igång och sparar. Aktiveringskoder medföljer när du köper Sportlotten av din lokala idrottsförening.

Så här enkelt är det:

  1. Skapa ett konto med ditt mobilnummer.
  2. Du får ett 4-siffrigt lösenord via sms.
  3. Skriv in lösenordet från sms:et.
  4. Aktivera kontot med aktiveringskoden från lotten.
  5. Välj stad (Tryck på ikonen till höger om vår logo).
  6. Välj kupong, visa upp och tryck på ”Förbruka”.

Fungerar med alla enheter

Citykupongerna har du alltid tillgång till och systemet fungerar med alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Gå in via internet på adressen www.citykupongerna.se. Du behöver inte ladda ner någon app.

Förläng tiden med fler koder

Har du flera aktiveringskoder kan du lägga in dem direkt och förlänga aktiveringstiden. Observera att en specifik kupong bara kan nyttjas en gång per konto även om du förlänger aktiveringstiden med nya koder. Varje kupong kan användas en gång.

Så gör du (Fysiska butiker)

Välj stad, tryck fram kupongen och visa för personalen som förbrukar den genom att trycka på knappen ”Förbruka kupong”. Den försvinner då från ditt urval.

Så gör du (Webberbjudanden)

Webberbjudanden är ett urval av de bästa rabattkoderna som finns tillgängliga på internet. Välj erbjudande, tryck fram kupongen och tryck på ”Förbruka kupong”. När du förbrukar kupongen får du en rabattkod som ger dig rabatt i webbshopen.

Skriv upp koden eller kopiera den och tryck sedan på länken till webbshopen. 

Nya kuponger varje vecka

Urvalet av kuponger i Citykupongerna utökas hela tiden och varje vecka kommer det till nya erbjudanden. Varje kupong har en sista giltighetsdag och efter den dagen försvinner kupongen. Den kan komma att ersättas av en ny kupong från det aktuella företaget som läggs in direkt eller med viss fördröjning.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på företag som du skulle vilja se i häftet. Sänd detta till info@citykupongerna.se.

När aktiveringstiden löpt ut

När din aktiveringstid löpt ut så kan du helt enkelt inte förbruka kuponger längre. Du har ändå tillgång till Citykupongerna och kan bläddra bland kupongerna. Du kan aktivera ditt konto igen när du vill.

Med reservation för eventuella felskrivningar i kupongerna. Citykupongerna Sverige:s ansvar gentemot innehavaren av rabatthäftet och medverkande företag är begränsat upp till aktiveringskodens köpvärde.

/Mycket nöje önskar Citykupongerna-teamet

Top